WZC St.Jozef Woonzorgcentrum Centrum voor dagverzorging Kortverblijf Vacatures
>> Woonzorgcentrum >> Kamers

Kamers

Binnen elke wooneenheid zijn er ongeveer 15 eenpersoonskamers. Deze zijn voorzien van toilet en lavabo, het noodzakelijke meubilair, kabel-TV, radiodistributie en op verzoek een persoonlijke telefoon. Er is in elke kamer een oproepsysteem dat dag en nacht beantwoord wordt, waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is.

In het algemeen is het niet mogelijk om grote persoonlijke bezittingen zoals meubels, mee te brengen. Wel kan de oudere met klein meubilair zoals bijvoorbeeld een TV-kastje, wandversiering, foto’s, een klokje en kleine attributen de kamer een eigen sfeer geven.

Naast de kamers beschikt elke wooneenheid over een living (met tv toestel), een keuken, een badkamer en de nodige sanitaire voorzieningen.

Tevens zijn er ook heel wat gemeenschappelijke ruimten, waar iedereen welkom is. Bijvoorbeeld de gezellige cafetaria, de rustige binnentuinen, de kapel en diverse zithoekjes.

Vanuit alle kamers heeft men zicht op de mooie tuin die door iedereen gebruikt kan worden en waar men kan wandelen of op een bankje kan genieten van de zon. In een ander deel van de tuin zijn een aantal dieren ondergebracht.

In het WoonZorgcentrum is er ook een kapsalon. Indien gewenst kan er beroep gedaan worden op pedicure of logopedie.

ERKENNING

RVT St.-Jozef PE 126 - VZB 214

Dagverzorgingscentrum St.-Jozef PE 1681

Centrum voor kortverblijf St.-Jozef KPE 126

Ondernemingsnummer : ON 0418.015.857

RPR Gent, afdeling Oostende

UITBATING

VZW Squatina

Nachtegalenlaan 38

8400 Oostende