WZC Haerlebout Woonzorgcentrum Assistentie woningen Zorgflats Vacatures
>> Woonzorgcentrum >> Welkom

Haerlebout: een schitterend woon- en leefaanbod

Haerlebout was een Karolingische hoeve die reeds bestond in de negende eeuw binnen de gebiedsomschrijving van groot Middelkerke. De Hoeve bood onderdak en bescherming aan al wie binnen de muren verbleef.

Haerlebout, een initiatief van CM Oostende, is gelegen in de Duinenweg 390 te Middelkerke. Dit wooncomplex omvat woonzorgkamers, zorgflats en assistentiewoningen.

Gelegen aan de rand van de dorpskern van Middelkerke is het vrij gemakkelijk te bereiken. De ligging biedt u eveneens optimale kansen om u te integreren in het buurtleven en/of om gebruik te maken van de uitgebreide aanwezige voorzieningen. In de buurt - op zowat 400 à 500 meter - vindt u een parochiekerk, restaurant, kapsalons en heel wat winkels. Deze woonvoorziening staat op een terrein van méér dan één hectare groot.

Om de bewoners een kwaliteitsvolle omgeving aan te bieden, werd bij de aanleg voor de nodige groene accenten gezorgd. Ideaal om even in de natuur te verpozen en een frisse neus te halen, een spelletje 'jeu de boules' te spelen en/of van de beweegtuin gebruik te maken.

Haerlebout is een gebouw dat twee niveaus omvat: een gelijkvloers en een eerste verdieping.
Op de eerste verdieping is, boven de ingang, een ruime polyvalente zaal voorzien waar u kunt deelnemen aan activiteiten of misschien zelf ook eens een activiteit organiseert ...
Het gebouw beschikt verder over een ondergrondse parking waar u vrijblijvend een parkeerplaats kunt huren.

ERKENNINGSNUMMER

Haerlebout PE 539

Groep van assistentiewoningen PE 2822

UITBATING

VZW Medico-Sociale Instellingen St.-Jozef

Nachtegalenlaan 38

8400 Oostende